Uit het dagboek van …

21-5-2015 – Het is half zes in de ochtend en het wekkertje gaat alweer af. Om half zeven op weg naar mijn netwerkontbijt in hotel Bergsche Bossen in Driebergen-Rijsenburg.

De voorzitster, penningmeester en secretaris

de penningmeester, voorzitster en secretaris

Met een groep van 21 ondernemers wordt op een zakelijke gedisciplineerde wijze besproken hoe wij onze groep kunnen uitbreiden met beroepsgroepen die er nog niet in vertegenwoordigd zijn. Er is sprake van exclusiviteit. Daarnaast – en dat is een prettig en noodzakelijk  bijverschijnsel- gunnen wij elkaar de opdrachten en warme aanbevelingen van cliënten die de diensten van mijn tafelgenoten kunnen gebruiken. Aan mijn beslissing of ik weer een verlenging van mijn lidmaatschap indien gaat een rekensommetje vooraf. Het is alweer mijn derde jaar en en het rekensommetje is al een formaliteit. Gelukkig is mijn aanvraag voor verlenging door de lidmaatschapscommissie gehonoreerd en dat betekent dat ik mij voldoende heb ingespannen voor mijn tafelgenoten. Ik moet natuurlijk wel wat doen maar ik krijg er genoeg voor terug. Geven loont …

Zo mag iedereen zich in een (elevator) pitch zichzelf voor het voetlicht brengen.

Het nuttige met het noodzakelijke verenigen

 

Het is gezellig en boeiend maar bovenal is het een kwestie van gunnen.

Het is gezellig en boeiend maar bovenal is het een kwestie van gunnen.

 

Iedere tafelgenoot krijgt om de zoveel tijd de gelegenheid om zijn beroep of bedrijf in de picture te zetten gedurende een 10 minuten presentatie. Dit keer was het de beurt van Marc Banning van Banning Smart Repair, exclusief importeur Nederland voor HBC producten.. http://www.bannink-repair.nl/home.html

Iedere tafelgenoot krijgt om de zoveel tijd de gelegenheid om zijn beroep of bedrijf in de picture te zetten gedurende een 10 minuten presentatie. Dit keer was het de beurt van Marc Banning van Banning Smart Repair, exclusief importeur Nederland voor HBC producten..
http://www.bannink-repair.nl/home.html

De netwerkbijeenkomst duurt tot half negen en daarna is er nog de gelegenheid voor de tafelgenoten en de genodigden om zaken te bespreken en te netwerken. Helaas heb ik een afspraak bij een cliënt in Vianen en moet dus iets voor half negen de bijeenkomst verlaten. Het is nogal druk op de weg van Driebergen naar Vianen maar uiteindelijk kom ik toch op tijd aan.

 

amari metals

Het bedrijf levert maatwerk op het gebied van roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen en aluminium halffabrikaten.Zij hebben zich gespecialiseerd in aluminium dikke platen en speciaalprofielen, en in (precisie)buizen en pijpen van staal en roestvaststaal. Hun vakmensen gaan voor een maximaal resultaat om u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen.  Het bedrijf maakt deel uit van een internationaal samenwerkingsverband. Al tientallen jaren kunnen wij zo economisch voordeel aan hoogwaardige producten koppelen. Uit het gesprek met de directeur en een rondleiding door het bedrijf blijkt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Veiligheid bovenal, een goed personeelsbeleid, een hoge werknemerstevredenheid en een laag ziekteverzuim.

amari metals website directeur amari metals nieuwegein

Een ideale cliënt!

Een Bekende Nederlander zou gezegd hebben: “Kijk daar word ik nou blij van!”.

Het loopt al weer snel naar half 2 in de middag. Ik moet mij haasten om naar Zeist te gaan voor mijn volgende afspraken.
Twee gesprekken met geïnteresseerden voor het acquisitietraject. De gesprekken verlopen goed en beiden hebben er wel oren naar. Het was een lange dag, leuk… nuttig en dankbaar.