Inloggegevens vergeten?

HR- en Salaris functionaliteiten

Complete oplossing voor uw salaris- en hr-administratie

Uw HR- salarisadministratie in de cloud, altijd binnen 24 uur gecontroleerd door onze salarisexperts en direct beschikking over de salarisdocumenten. Alle data en documenten worden online ter beschikking gesteld waardoor u en alle gebruikers altijd en overal over de benodigde gegevens beschikken. U hebt zelf geen omkijken naar ICT zaken die bij een traditionele oplossing vereist zijn. Een computer met een internetverbinding, of zelfs alleen een telefoon of tablet, is het enige wat u nog nodig zult hebben. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten voor aanschaf, beheer en onderhoud.

Enkele veelgebruikte functionaliteiten zijn:

 

Medewerkerslogin (ESS)

Met de Medewerkerslogin kunnen werknemers via de computer, telefoon en/of tablet hun eigen omgeving raadplegen. Medewerkers kunnen zo altijd en overal hun loonstroken opvragen, mutaties doorgeven en verlof aanvragen. De aanvragen kunnen vervolgens door een vooraf in te richten proces worden beoordeeld en verwerkt.

 

HR-functionaliteiten

Met SVS-Salaris heeft u niet alleen een complete oplossing voor de salarisadministratie maar ook voor de personeelsadministratie en voor de uitvoering van uw HR-beleid. Alle relevante gegevens kunnen worden geregistreerd, documenten kunnen aan een personeelsdossier worden toegevoegd en op eenvoudige wijze kunnen actiepunten worden ingeregeld voor bijvoorbeeld het voeren van een functioneringsgesprek.

 

Interactieve loonstrook

De interactive loonstrook is een belangrijk onderdeel van het werknemer dashboard. Met de interactieve loonstrook ziet u direct een pro-forma berekening van de huidige salarisperiode van de geselecteerde werknemer. Op deze loonstrook kunt u vele gegevens muteren en invoeren zoals gewerkte uren en dagen, inhoudingen en toeslagen en NAW gegevens aanpassen. Op bijna alle velden van de interactieve loonstrook kunt u klikken waarna er u gegevens kunt invoeren en aanpassen. De ingevoerde gegevens worden direct verwerkt en u ziet direct wat de gevolgen zijn van uw wijziging. U ziet dus gelijk wat u werknemer aan salaris ontvangt na het invoeren van de gewerkt uren en dagen.

 

Pensioenaangifte

Bent u aangesloten bij een pensioenfonds dat werkt met een pensioenaangifte? SVS-Salaris is gekoppeld met alle pensioenfondsen die werken met een pensioenaangifte. Wij zullen voor u de nodige instellingen doen en iedere loonperiode de aangifte bij uw pensioenfonds indienen.

 

Personeelsdossier

Naast het registreren van alle relevante personeelsgegevens is het mogelijk om documenten in het dossier van uw werknemers op te slaan. Zo kunt u uw personeelsdossiers online bewaren en overal en altijd inzien. Upload met gemak documenten zoals het contract, indiensttredingsformulieren, verslagen en de kopie van de identiteitskaart.

 

Rapporten en documenten

Er zijn vele documenten en rapporten(zowel salaris als HR) die u met één muisklik kunt tonen en downloaden. Alle documenten en rapporten zijn als PDF te downloaden en vele kunt u ook als Excel bestand downloaden.

 

Tijd en urenregistratie

Registreer de gewerkte uren per werknemer en maak daarbij onderscheid in gewerkte uren, extra uren en overwerk. Ook is het mogelijk om tijd te registreren wat gekoppeld is aan een bepaald project. Zo houdt u overzicht over de tijdsbesteding van uw werknemers. De geregistreerde uren worden overigens direct in de loonstrook verwerkt. Nog gemakkelijker is om de tijd en
urenregistratie aan uw werknemer over te laten. Uw werknemer kan via zijn eigen omgeving zijn tijd en uren registreren welke u vervolgens kunt controleren en doorvoeren.

Naar boven