Inloggegevens vergeten?

Salarisdienst

Salarisadministratie: noodzakelijk kwaad?

Veel ondernemers zijn druk bezig met hun vak en salarisadministratie krijgen ze er als verplichting bij. Zou het niet prachtig zijn als u als ondernemer alleen maar de gewerkte uren van medewerkers hoeft door te geven? Bij SVS kan dat! Neem contact met ons op voor meer informatie over SVS-Salaris.

  • Eenvoudig uren doorgeven via internet
  • U betaalt per loonstrook: al vanaf € 4,-
  • Binnen 24 uur nadat u de uren doorgeeft, is alles verwerkt!

 

De loonadministratie regelt u via internet

Eenvoudiger kan haast niet. U zorgt ervoor dat de gewerkte uren van uw medewerkers ingevuld worden en u drukt op Run Aanvraag. Wij regelen de rest: loonstrookjes, alles m.b.t. het pensioen van uw werknemers en jaaropgaven zetten wij voor u klaar. Ook de loonaangifte verzorgen wij en zetten alle overige salarisoverzichten voor u klaar.

 

Salarisadministratie voor mkb-bedrijven kan voordeliger

U betaalt per loonstrookje. Voor een oproepmedewerker die een maand niet heeft gewerkt betaalt u dus niets. De prijs van de salarisadministratie hangt af van de hoeveelheid medewerkers die u in dienst heeft. Hoe meer loonstrookjes, hoe lager de prijs per loonstrookje.

 

Complete HR oplossing

SVS-Salaris is vanaf elke computer met internettoegang te benaderen. Via de internetbrowser logt u in en vult u de gewerkte uren in. Ook werknemers aan- of afmelden gaat eenvoudig. Zelfs verlofadministratie, proeftijden of sleutels in het bezit van medewerkers kunt u in het systeem registreren. SVS-Salaris is de HR-oplossing waar u al die tijd naar heeft gezocht.

 

Alles over onze dienstverlening

Download de folder SVS-SalarisU leest alles over onze dienstverlening in de Salarisadministratie folder. Klik op de afbeelding hiernaast om deze folder te downloaden. Wij komen ook graag persoonlijk onze dienstverlening aan u toelichten. Neem contact op voor een afspraak.

 

 

Naar boven