Inloggegevens vergeten?

Al 10 jaar fan van SVS

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

“Als je echt iets wil veranderen dan moet je dat gewoon dóen. Zeggen we. Vinden we. En doen we meestal niet. Met de SVS aanpak is de kans groot dat het je wél gaat lukken. Na een sessie met coach van SVServicecenter kun je nog maar één ding doen: mouwen opstropen en je dromen achterna! Dat geldt voor de eigenaar van het MKB bedrijf en  de directeuren van grote ondernemingen. Maar ook voor Human Resourcemanagers die al jaren in het vak zitten.

Amari Holdings BV, onderdeel van de 2e grootste mijnbouw onderneming van de wereld Rio Tinto is inmiddels al 10 jaar klant van SVServicecenter. Frank Wolters, Human resourcemanager van de Holding, heeft ook 10 jaar contact met SVServicecenter en werken wij nauw samen aan het blijven verbeteren van de prestaties. Kijk het filmpje voor de ervaringen van Frank Wolters.

Wij bedanken Frank Wolters voor al weer 10 jaar prettige samenwerking en zijn medewerking voor het maken van het filmpje.

Voor meer informatie over Amari Holdings surft u naar:

http://www.amarimetals.nl/nl/

http://www.almet.nl/

http://www.garfield.nl/nl/

http://www.roestvrij.nl/

http://www.aluland.com/nl

 

Amari Holdings BV, al 10 jaar lid van SVServicecenter
Naar boven