Inloggegevens vergeten?

Online coaching

Online coaching

Met enkele muisklikken kunt u een afspraak met de coach arrangeren en via het web een gesprek voeren. U haalt hiermee als het ware de coach in huis en hoeft dus zelf het huis niet meer uit.

 

Denkt u wel eens…

“Mijn bedrijfsleidster is al een paar maanden ziek, wat is er aan de hand? Burn-out. Gelukkig hebben wij een re-integratieplan en werkt ze om de dag 2 uur. Gister las ik in de krant dat de plaatselijke hockeyclub regionaal kampioen is geworden en zal promoveren. Er zal meer moeten worden getraind. Ik verslik me bijna in mijn koffie als ik de foto van de coach zie, mijn bedrijfsleidster.”

Of

“wat moet ik toch met hem? Kwalitatief een goede medewerker, een vakman met een goed stel hersens. Maar met één vlekje: ik kan zo moeilijk met hem communiceren. Op elke vraag krijg ik een snauwerig en vaag antwoord. Laatst was hij ziek. Ik kreeg van de bedrijfsarts te horen dat hij moeite heeft met de wijze waarop ik tegen hem doe. Hij weigert met mij om erover te praten. Ben ik nou zo onredelijk?”

 

Voelt u zich wel eens “verloren”?

De angst regeert. Waarom denken en handelen mijn werknemers niet zoals ik handel. Het lijkt wel of mijn werknemers in een andere wereld leven dan de mijne. Zo langzamerhand raakt u geïrriteerd. Ik betaal ze toch! Dan werken ze ook maar zoals ik dat wil! Nog even en u loopt over een doodlopende weg.

Eigenlijk bent u op zoek naar een deskundige coach. Iemand die ervaring heeft met soortgelijke situaties. Die weet hoe het voelt en begrijpt wat er door u heengaat. En bovenal een steun is in moeilijke tijden en het lef heeft om u te zeggen waar het op staat.

 

Coach op het web

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak/kennismakingsgesprek met uw Coach.

 

U kunt SVS Coaching inzetten bij

  • Coachings-, functionering- en beoordelingsgesprekken
  • Persoonlijke coaching met een persoonlijk ontwikkelplan
  • Business coaching waarbij zakelijke doelen worden geformuleerd
  • Loopbaan coaching gericht op de loopbaan
  • Mentale coaching waarin andere perspectieven en invalshoeken worden belicht
  • Re-integratie naar het eigen werk of aangepast werk
  • Re-integratie naar ander werk bij een andere werkgever
Naar boven