Inloggegevens vergeten?

Coaching

SVS-Coaching: Deskundige begeleiding

SVS-Coaching vind onder andere plaats via het internet. Met enkele muisklikken kunt u een afspraak met de coach arrangeren en via het web gesprek houden. U haalt hiermee als het ware de coach in huis en hoeft dus zelf het huis niet meer uit.

 

Proactief

Even 10 minuten voor een moeilijk gesprek sparren met een deskundige coach. Coach op het web maakt het mogelijk. Even snel wat tips en trucs verzamelen voor tijdens het gesprek. U zal nooit meer onvoorbereid een gesprek aangaan.

 

Een verhaal uit de praktijk

Hij is een succesvolle vertegenwoordiger. Ik had er geen omkijken naar. Een paar dingen begonnen echter op te vallen. Ik merkte steeds vaker dat hij van huis uit werkte. Ik had er wel eens naar gevraagd hoe dat nu zit en het bleken wat problemen te zijn in de relationele sfeer. “Een Hbo’er lost dat zelf wel op” had ik altijd gedacht. De problemen waren groter dan mij werd verteld. Maandenlange sessies met verschillende deskundigen brachten hem geen soelaas. Tot mijn casemanager mij er op attent maakt: Coach op het web. Na een kennismakingsgesprek tussen de coach en de werknemer merkte ik na een aantal weken al een verandering bij mijn werknemer. Het regelmatig kunnen sparren met de coach op tijden die hem het beste uitkwamen en vanachter zijn bureau waren de factoren die de drempel voor hem hadden verlaagd.

 

Denkt u wel eens…

“wat moet ik toch met hem? Kwalitatief een goede medewerker, een vakman met een goed stel hersens. Maar met één vlekje: ik kan zo moeilijk met hem communiceren. Op elke vraag krijg ik een snauwerig en vaag antwoord. Laatst was hij ziek. Ik kreeg van de bedrijfsarts te horen dat hij moeite heeft met de wijze waarop ik tegen hem doe. Hij weigert met mij om erover te praten. Ben ik nou zo onredelijk?”

Of

“wat moet ik toch met Marlies? Ik heb haar al vaker aangesproken op haar verzuim. Een lijstje overlegt met haar verzuimperioden en gevraagd of ik wat voor haar kan betekenen? Zij zegt dat zij aan haar rug heeft en volgens haar mag zij van de bedrijfsarts geen spullen dragen naar of van de volgende verdieping. Ik ben weliswaar geen arts maar het is toch wel vreemd dat zij in de weekenden regelmatig optreedt als paaldanseres.”

Neem contact met ons op en wij lossen het voor u op!

Naar boven