Inloggegevens vergeten?

Verzuim verzekeren

Verzuim verzekeren

Als u niet geconfronteerd wilt worden met extra kosten die u moet maken omdat uw werknemer ziek is, kan een verzuimverzekering uitkomst bieden. Een verzuimverzekering dekt de loonschade die ontstaat wanneer een werknemer niet in staat is om te werken als gevolg van ziekte of gebrek. Neem contact op voor meer informatie of een concreet voorstel.

Wij zijn zelf onafhankelijk en ongebonden. Wij willen en kunnen daarom niet zelf verzuimverzekeringen aanbieden. In plaats daarvan werken wij samen met een aantal geselecteerde partners. Hierdoor zijn wij in staat om u objectief te adviseren in complexe en vaak kostbare verzekeringszaken. Met SVS haalt u de deskundigheid in huis met de zekerheid dat uitsluitend uw belangen worden gediend.

 

Verzuim verzekeren via SVS

Als u via ons een verzekering afsluit bent u verzekerd van:

  • Heldere, vaste tarieven
  • Geen verrassingen achteraf
  • De laagste premie
  • 10% van de premie als korting op het arbopakket
  • Deskundig advies
  • Gemak en comfort

 

Comfort en zekerheid

Door scherp te onderhandelen zijn wij in staat om maatwerk te leveren tegen een redelijke prijs. Onze ervaring leert dat wij u een verzekering kunnen aanbieden tegen de laagste tarieven in de markt. Daarnaast ontvangt u jaarlijks 10 procent van de premie retour.
Wij regelen verder alles met uw verzekeraar. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de benodigde gegevens worden aangeleverd van uw werknemers. Ook bij verzuim zorgen wij dat alles met uw verzekeraar wordt geregeld.

 

Onze werkwijze

Uw wensen worden geïnventariseerd en de benodigde gegevens worden verzameld. Op basis van deze gegevens volgt een analyse van de verzekeringsproducten die door de verschillende maatschappijen op de markt zijn gebracht. Uit deze analyse volgt dat de vijf meest geschikte producten worden geselecteerd en aan de verzekeraars wordt gevraagd om een offerte uit te brengen. De offertes worden beoordeeld en waar nodig wordt aan de verzekeraar een scherpere offerte gevraagd of een andere verzekeraar wordt uitgenodigd om een voorstel te doen.

Alle offertes worden door onze partners geanalyseerd en verwerkt in een overzicht. U krijgt hierdoor inzicht in de belangrijkste voorwaarden van een ziekteverzuimverzekering maar ook wordt duidelijk wat de verschillen zijn tussen de diverse offertes. Hierdoor kunt u een beslissing nemen die niet alleen gebaseerd is op premie maar ook op polisvoorwaarden. U maakt vervolgens uw keuze en wij regelen het afsluiten van de polis. Uw lopende verzekering zegt u op waarna de verzekering van uw keuze aansluitend kan aanvangen.

 

10% korting op de premie

Bij het afsluiten van een verzuim verzekering ontvangt u van ons jaarlijks 10% van de premie retour. Deze 10% is in feite de provisie die u betaald aan de assurantietussenpersoon, wat nu eenmaal is “ingebakken” in de premie. Wij werken uitsluitend samen met partners die werken met een helder uurtarief. De afspraak hierbij is dat de provisie die u betaald weer aan u wordt teruggestort. Zo bent u dus verzekerd van de laagste premie.

 

Kwaliteit tegen een goede prijs

Het aanvragen van offertes, het analyseren van aanbiedingen en het samenstellen van rapportages is mensenwerk en neemt een aantal arbeidsuren in beslag. Het mag ook alleen door gekwalificeerd personeel worden uitgevoerd, die voldoen aan de eisen die door de Autoriteit Financiële Markten zijn gesteld.

U krijgt maatwerk en bent daardoor verzekerd van professionele en objectieve adviezen. De tarieven van deze professionals variëren tussen de € 120,00 tot € 175,00 per uur.

SVServicecenter neemt – omdat u deelneemt aan het Arbozorgpakket – voor een deel deze kosten voor haar rekening, maar brengt u wel éénmalig het resterende deel van € 300,00 in rekening. Uiteraard onder de garantie dat wij u de laagste premie in de markt kunnen bieden. Treft u een aanbieder die u een nog lagere premie aanbiedt, dan hoeft u ons alleen de offerte van de “andere aanbieder” te sturen en wij crediteren u uw € 300,00.

U kunt bij SVServicecenter uitsluitend een verzuimverzekering sluiten in combinatie met het Arbozorgpakket.

Wilt u een passend advies voor een verzuimverzekering, neem dan contact met ons op.

Naar boven