Inloggegevens vergeten?

Een arbodienst, maar dan anders

Een arbodienst, maar dan anders!

SVServicecenter biedt u complete arbozorg:

  • Verzuimbegeleiding, re-integratie en verzuimpreventie
  • Vaste prijs per medewerker per jaar
  • Persoonlijke casemanager: we geloven in persoonlijke aandacht
  • Onze klanten zijn partners: arbo draait om werkgevers én werknemers!
  • Conform wet- en regelgeving Wet Verbetering Poortwachter

 

Persoonlijke aandacht

Ons voornaamste doel is om zieke werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. We vinden het daarbij belangrijk om werkgevers en werknemers persoonlijke aandacht te geven. Zo profiteert u bijvoorbeeld van een persoonlijke casemanager, die de belangen van u én uw werknemer behartigt.

 

U bent onze partner

We beschouwen onze klanten als partners en we beschermen u én uw werknemers. Zieke werknemers helpen we snel en op verantwoorde wijze weer terug de werkvloer op. Als de situatie dat vereist nemen we de tijd voor uw werknemer.

 

Wet Verbetering Poortwachter

Onze pakketten zijn conform de richtlijnen uit Wet Verbetering Poortwachter. De arbodienst uitbesteden aan SVS betekent dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving. En omdat alles goed geregeld is kunt u zich met een gerust hart weer richten op het ondernemen.

 

Alles over onze dienstverlening

download folder ArbozorgU leest alles over onze dienstverlening in de Arbozorg folder. Klik op de afbeelding hiernaast om deze folder te downloaden. Wij komen ook graag persoonlijk onze dienstverlening aan u toelichten. Neem contact op voor een afspraak.

 

 

Naar boven