Inloggegevens vergeten?

Arbozorg

SVS-Arbodienst is meer dan alleen ziekteverzuim begeleiden en bedrijfsartsen

SVServicecenter biedt u een arbopakket dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering. Naast verzuimbegeleiding werken we samen met u ook aan het voorkomen van ziekteverzuim. De belangrijkste pijlers van onze dienstverlening zijn:

 • Verzuimbegeleiding: werkgever en werknemer begeleiden bij verzuim
 • Preventie van verzuim: voorkomen van ziekmeldingen
 • Re-integratie: zieke medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk helpen

 

Een arbodienstverlener die met u meedenkt

Voor de meeste werkgevers is ziekteverzuim het minst leuke aspect aan ondernemen. Het hoort erbij en er zijn prima oplossingen voor. We brengen uw eisen in kaart en bieden maatwerk arbozorg op basis van de arbowet en Wet Verbetering Poortwachter:

 • Persoonlijke casemanager
  Het verzuimtraject wordt bewaakt door uw persoonlijke casemanager. U richt zich op uw bedrijf en het verzuimproces is in goede handen.
 • Arbospecialisten
  Bedrijfsartsen, veiligheidskundigen, spreekuurconsulten en PAGO staan tot uw beschikking.
 • Vraagbaak
  Voor vragen maakt u gebruik van de ervaring en kennis van uw casemanager.
 • Gemaksloket
  SVS-Arbo meldt alle personeels- en verzuimmutaties aan verzekeraar, UWV en pensioenfonds. We regelen ook al het bijbehorende papierwerk!

 

Lage kosten voor arbozorg

Lage kosten voor arbozorgVeel werkgevers vragen zich af welke kosten arbozorg met zich meebrengt. Dat valt gelukkig mee. Al vanaf € 25,- per werknemer per jaar neemt u al deel. Ons uitgebreide pakket is er vanaf € 92, per werknemer per jaar. Compleet met persoonlijke casemanager, uitgebreide verzuimbegeleiding en gebruik van ons online personeelsdossier. Vraag direct een offerte aan!

 

 

Verzuimbegeleiding

VerzuimbegeleidingVerzuim is niet prettig. Niet voor uw medewerker, maar ook niet voor u. Als ondernemer maakt u extra kosten en vaak levert verzuim ook praktische problemen op. Werk blijft liggen en stapelt zich op. Verzuimbegeleiding is daarbij de eerste stap tot re-integratie. Lees meer over verzuimbegeleiding.

 

 

Ziekteverzuim voorkomen

Ziekteverzuim voorkomenPreventie van ziekteverzuim is een belangrijk onderdeel van onze arbozorg. Veel werkgevers worden nog altijd verrast door een ziekmelding. Toch geeft een werknemer vaak al eerder signalen, waarmee u ziekteverzuim kunt voorkomen. Lees verder over ziekteverzuim preventie.

 

 

Re-integratie

Re-integratieIn re-integratietrajecten helpen we zieke medewerkers op verantwoorde wijze zo snel mogelijk weer aan het werk. Bijvoorbeeld door alternatieve werkzaamheden. Meer over re-integratie.

 

 

Naar boven