Inloggegevens vergeten?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Referenties

Theo BruijnBloemsierkunst Flora Project te Zoetermeer
“Ik ben uitermate tevreden over de diensten die ik van SVServicecenter afneem, ze zijn zeer kundig en buiten de tijd die zij mij besparen, besparen zij mij ook zeer veel geld. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar voor het geen dat ze voor mij betekenen."
Jan VisVis en Vos Vof, Marskramer-Intertoys te Nunspeet
“Ik vind SVServicecenter een betrokken onderneming. Ze weten waar ze over praten. Als je ze belt dan weten ze gelijk waar je het over hebt. Ze hebben goede dossierkennis en zijn betrokken in de zaken die spelen in ons bedrijf."
Ingeborg MakkinjeDe Regenboog in Nijmegen
“Vriendelijk, geduldig en professioneel, zo ervaar ik SVS. Ik heb een langdurig zieke gehad en wat mij erg raakte is de intensieve en persoonlijke aandacht van de medisch adviseur en de casemanager van SVS, van het begin tot aan het einde van het traject.”
Cees LindenburgMarskramer Intertoys te Dalfsen
“SVS is meer dan een arbodienst. Naast arbo en verzuimbegeleiding verzorgen zij ook mijn personeels-mutaties aan verzekeraar en pensioenfonds. Zij regelen ook de uitkeringsaanvragen bij verzekeraar en UWV. Ik heb er geen omkijken naar en dat voelt goed!”
Jeroen van SilfhoutVan Amerongen Autotaalservice
“SVServicecenter verzorgt mijn personeelszaken. Zij regelen alles op het gebied van Arbo en verzuim. Ook mijn salarisadministratie wordt door hen goed en snel gedaan. Ik heb er geen omkijken naar en houd zo veel tijd over voor de leuke dingen van mijn vak, het ondernemen”
Marieke GelingGeling Tuin & Serremeubelen te Aalten
“Ik vind het fijn om bij SVS te zijn. Ik heb de helpende hand van SVS ervaren. De persoonlijke aandacht en de praktische oplossingen hebben mij echt goed geholpen. Met elke vraag kan ik bij SVS terecht.”
Marcel SlotBlokker Dronten
“Als ik aan SVS denk, dan zijn mijn eerste ingevingen: direct aanspreekpunt, alles onder één dak, proactief, de regelneef. SVS-Salaris is praktisch, eenvoudig en overzichtelijk. Ik krijg regelmatig offertes van andere aanbieders, maar ik houd van kwaliteit en zekerheid.”
Sarina AchterbergVan Amerongen Autotaalserivce
“SVS-Salaris is voor mij echt een uitkomst. Doordat ik flexibele medewerkers indienst heb kan ik pas laat in de maand de gewerkte uren doorgeven. Met SVS-Salaris zie ik direct wat ik moet uitbetalen en heb ik binnen 24 uur de gecontroleerde loonstroken binnen.”

Ontdek wat collega ondernemers van ons vinden


Lager ziekteverzuim met lagere kosten als resultaat

Het belangrijkste van SVServicecenter is dat zij voor een goede prijs zorg uit handen nemen, snel kunnen handelen en veel administratief werk uit handen nemen. Ook zorgen zij voor een lager ziekteverzuim met lagere kosten als resultaat.

Klik op de afbeelding en Kijk en luister naar:

Henk van Dorst
Directeur Vereniging Gebra

Een lager ziekteverzuim en een grotere klantenkring

Lager verzuim en een grotere klantenkring

Sinds ik bij SVServicecenter mijn personeelszaken heb onder gebracht ervaar ik grote verschillen. Mijn werknemers hebben zichtbaar meer passie voor het werk en ik heb weer meer tijd voor mijn vak, het ondernemen.

Klik op de afbeelding en Kijk en luister naar:

Jeroen van Silfhout
Directeur Van Amerongen Autotaalservice

Patrick Roelofs, fan van SVServicecenter

Probleemsituaties worden direct aangepakt

Bij verzuim wordt gezorgd voor een snelle en medische verantwoorde re-integratie. Ook zijn zij goed in het voorkomen van verzuim door goed te letten op de signalen die voorbodes zijn voor verzuim. Probleemsituaties worden snel opgelost.

Klik op de afbeelding en Kijk en luister naar:

Patrick Roelofs
Directeur Bakker Roel

Amari Holdings BV, al 10 jaar lid van SVServicecenter

Al 10 jaar fan van SVS

SVS is er voor de eigenaar van het MKB bedrijf en de directeuren van grote ondernemingen. Maar ook voor HRM managers. Amari Holdings BV, onderdeel van de 2e grootste mijnbouw onderneming van de wereld Rio Tinto, is bijvoorbeeld al 10 jaar klant van SVServicecenter.

Klik op de afbeelding en Kijk en luister naar:

Frank Wolters
HRM Manager Amari Holdings B.V.

Naar boven