Inloggegevens vergeten?

Laat uw zorg de onze zijn

Laat uw zorg de onze zijn

Herkent u zich in een van de beschreven praktijksituaties? Misschien niet. Het zijn dan ook maar een paar van de vele voorkomende situaties. U zult in ieder geval geen zin (meer) hebben om zo`n situatie mee te maken. Bij ons bent u daarvoor aan het goede adres.

 

Begeleiden en vastleggen

Onze personeelsfunctionaris kan het traject van coachen, functionering- en beoordelingsgesprekken voor u in beeld brengen en in eenvoudige procedures vastleggen. De personeelsfunctionaris kan u ook helpen bij het doen van ziek- en hersteldmeldingen en bij de afwikkeling van sociale wetgeving.

 

Vakkennis

U profiteert van vakkennis op het moment dat zich ongebruikelijke situaties voordoen op het gebied van arbeidsrecht of uitkeringen zoals WW/WIA. De kosten vallen mee. Zeker wanneer u bedenkt hoeveel tijd en mogelijke fouten u zich bespaart.

 

Voordelen van SVS Personeelsdienst

Een greep uit de voordelen:

  • Een flinke dosis administratieve lastenverlichting! U hoeft uw personeelsmutaties niet langer naar meerdere organisaties te melden.
  • Ondersteuning voor het werven van goed personeel.
  • Verschillende documenten zoals arbeidsovereenkomsten, de PZ-scan en een personeelsreglement zijn binnen uw handbereik.
  • U ontvangt van ons een op maat gesneden verzuimreglement en u wordt ondersteund in het handhaven hiervan.
  • Een doorgewinterde kennisbank is een telefoontje van u verwijderd! U kunt altijd contact met ons opnemen voor een passend advies en/of antwoord.
  • Altijd en overal de stand van zaken bekijken? Bij ons kan dat! U ontvangt van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen op ons systeem SVS-Online. In dit systeem kunt u verschillende overzichten terugvinden en uw personeelsmutaties doorvoeren.
Naar boven